bereidingstijd: aantal personen:
Geroosterde auberginerolletjes des Aborigenes
Probeer ook deze heerlijke auberginerolletjes eens, eenvoudig te maken en op smaak gemaakt met onze aboriginal kruiden- en specerijen melange.
Aboriginals, de inheemse bewoners van Australië, gebruiken al duizenden jaren inheemse planten uit de Australische, hete droge woestijnen en weelderige regenwouden als basis om hun gerechten op smaak te brengen, alsmede voor medicinale doeleinden. Ze gebruiken voornamelijk de aromatische vruchten, zaden en bladeren. Deze kruiden en specerijen worden meestal gedroogd, gekneusd en/ of vermalen tot een poeder.
Ingrediënten:
- 2 Aubergines
- 1/2 kopje olijfolie Moli la Coloma
- 1 el Melange de Aborigenes van Terre Exotique
WIJNADVIES
Sauvignon Blanc Janine Vedel van Bodegas Herrero
Voeg alle producten toe
bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- 1/2 kopje fijne olijfolie en 1 el Melange de Aborigenes tot een papje roeren
- 2 aubergines overlangs in plakken van 1/2 cm gesneden en inkwasten met het heerlijke oliemengsel op een bakplaat
- Plaats de bakplaat in het midden van de oven voor ca 12 minuten of tot goudbruin
- Laat op kamertemperatuur komen en maak er mooie rolletjes van.
@cooklovers.nl
Cooklovers nl
cookloversnl