Boter met Vikingzout
Geef uw voorgerechten een verrassende twist met deze boter op smaak gebracht met Vikingzout. Een subtiele knipoog naar Scandinavië die perfect samenkomt met gerookte zalm en zorgt voor extra diepgang, finesse en karakter op het bord.

Ingrediënten
. 110 g ongezouten boter
. 1 theelepel Vikingzout (naar smaak aanpassen)
. Blini’s
. Gerookte zalm
. Verse koriander
BEREIDING
1. Laat de boter op kamertemperatuur zacht worden.
2. Meng de Vikingzout door de boter in een kom en roer goed tot een egale, smeuïge boter ontstaat.
3. Besmeer de blini’s met de boter, leg er een plakje gerookte zalm op en werk af met wat verse koriander.
Tip
Deze boter met Vikingzout is ook heerlijk bij gestoomde aardappelen, geroosterde groenten of gewoon op een stuk knapperig boerenbrood dat nog warm is.
Eet smakelijk!

@cooklovers.nl
Cooklovers nl
cookloversnl