[ERROR]

Inloggen

Account maken


Bourbon Planifolia Vanille 2 Stokjes uit Madagaskar

6 gram
Deze vanillestokjes van Madagaskar zijn ‘s-werelds meest gebruikte soort in de keuken. Het aroma van de Planifolia Bourbon Vanille is vol, zoet en (...)
10.50 11.45
Nu bestellen

Cacao Bonen

60 gram
Deze bonen worden in oktober geoogst en komen uit Peru. Rasp het over een romige saus. Het zal uw cakedeeg of warme chocolademelk versterken en geeft (...)
4.68 5.10
Nu bestellen

Citroengras

20 gram
De Nepalezen verwelkomen gasten traditioneel in hun huis door een drankje van citroengras-kruidenthee te serveren. De citroensmaak zal de smaak van vi (...)
4.38 4.77
Nu bestellen

Curry Bladeren

5 gram
U kunt de blaadjes met een vijzel tot poeder vermalen en ze vervolgens toevoegen aan uw zelfbereide soep, in een sausfond, een fricassée van groenten (...)
5.50 6.00
Nu bestellen

Geroosterde Komijn

50 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn be (...)
5.78 6.30
Nu bestellen

Gouden Sesam

80 gram
Als deze Sesam zaadjes geroosterd zijn, geeft het tonen van hazelnoot vrij die heerlijk samen gaan met brood, vis, avocado's, mango's en geroosterde a (...)
5.37 5.85
Nu bestellen

Groene Kardemom

40 gram
Kardemom wordt verwerkt in zowel hartige als zoete gerechten. Denk dan aan rijstgerechten en (zoete) curry gerechten waar de zaadjes èn de zaaddoos h (...)
6.88 7.50
Nu bestellen

Jeneverbes

40 gram
Door de zachte, zoete tonen zijn de bessen perfect voor bereidingen van marinades, ragouts en stoofgerechten. Fijngestampt in een vijzel mooi in soe (...)
5.05 5.50
Nu bestellen

Komijn

50 gram
Komijnzaad heeft een warme, kruidige anijsachtige smaak en staat ook wel bekend als Djinten. Dit is afgeleid uit het Indonesisch waar Jinten komijn be (...)
5.69 6.20
Nu bestellen

Koriander

40 gram
Koriander staat ook bekend als coriander, Koriander(saat), (semence de) coriander, ketumbar en cilantro, Arabische- en Chinese peterselie. De koriande (...)
5.05 5.50
Nu bestellen

Kororima Paradijszaad

60 gram
In de gastronomische keuken wordt het als een vervanging voor peper gebruikt en als smaakmaker voor gerechten. Het gaat perfect samen met gestoofd ru (...)
7.20 7.85
Nu bestellen

Kororima Peulen

35 gram
De hele peul van de zwarte kardemom word het meest gebruikt in gerechten die lang moeten koken, zodat de sensaties goed in het gerecht kunnen trekken. (...)
6.28 6.85
Nu bestellen

Kruidnagel

50 gram
Kruidnagels hebben een erg karakteristiek aroma: warm met een vleugje peper. In de mond zijn ze scherp en vurig. U kunt ze heel of gemalen gebruiken e (...)
6.51 7.10
Nu bestellen

Maanzaad

80 gram
Deze blauwe maanzaadjes zijn een heerlijke toevoeging aan uw huisgemaakte ravioli, koolsalade, gebak, brood, bladerdeeg, patisserie vullingen, gestoom (...)
6.06 6.61
Nu bestellen
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Nootmuskaat en Foelie

40 gram
De foelie heeft een warme, aromatische smaak die wat scherper is, maar zachter en delicater dan de nootmuskaat. Nootmuskaat geeft een heerlijke toets (...)
6.47 7.05
Nu bestellen
Tijdelijk niet leverbaar

Peul van de Vrede Jujube

40 gram
De tonen van zoethout en mandarijn zullen heerlijk tot hun recht komen als je de zaden pureert en over een fruitsalade of een citroensalade strooit. (...)
5.78 6.30
Nu bestellen

Saffraan Negin

1 gram
Saffraan Negin > kleur kracht : > 250 usp Negin of 'Negine en filament' (stamper): Het is het meest excellente deel van saffraan. Het bovenste deel v (...)
14.45 15.75
Nu bestellen

Sesam Ume

60 gram
Gebruik deze specerij zonder aarzelen over al uw salades. Het geeft een extra dimensie aan gebakken langoustines. En tilt een gerecht met tongfilet (...)
7.84 8.55
Nu bestellen

Steranijs

30 gram
De specerij kan gebruikt worden in vissoepen, bij mosselen of gevogelte, in appelmoes, chocolademousse of bij stoofperen. U kunt het zowel heel als ve (...)
5.50 6.00
Nu bestellen

Tonkabonen

50 gram
Door de uitgesproken vanilleachtig aroma’s zijn deze zeer geschikt om er melk of room mee te infuseren. Door dit proces laten de aroma’s het beste (...)
8.35 9.10
Nu bestellen

Zwarte Kardemom

30 gram
Zwarte kardemom gebruik je in pittige, stevige stoofpotten en curry’s. Het geeft veel warmte en kracht aan je gerecht. Ze combineert heel mooi met (...)
7.34 8.00
Nu bestellen

Zwarte Knoflook 1 hoofd

40 gram
Waar gebruikt u zwarte knoflook allemaal voor? Eigenlijk voor alles! Voeg het toe aan uw soep (inclusief de miso) en salades. Zwarte knoflookpesto. Zw (...)
7.02 7.65
Nu bestellen

Zwarte Limoen

15 gram
De “Limoo” of ‘gedroogde zwarte citroen’ is een onvervangbaar ingrediënt in de Perzische keuken. Het wordt geheel of in plakjes gebruikt om s (...)
6.38 6.95
Nu bestellen

Zwarte Sesam

80 gram
Een knapperig/ crunchy specerij met hazelnoot-aroma’s! Strooi over tomatensalades, rijstgerechten, vis ‘en papillote’, canapés, gefrituurde gr (...)
4.91 5.35
Nu bestellen

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster