[ERROR]

Inloggen

Account maken


Gedroogde Daslook

15 gram
Daslook is een Lente-ingrediënt en past zo perfect bij lentelam, verse aardappelen, morieljes (risotto) en asperges (velouté samen met kip). Daslook (...)
3.90 4.25
Nu bestellen

Gedroogde Dille

15 gram
Deze gevriesdroogde dille uit Frankrijk word veel gebruikt in de europese en aziatische keuken en heeft veel van de intensiteit van de verse dille beh (...)
3.90 4.25
Nu bestellen

Gedroogde Heilige Basilicum

25 gram
Onze Heilige Basilicum is de "witte" soort. Deze heeft lichtgroene bladeren met een lichtgrijze teint, stompe uiteinden en witte stengels. In een Indi (...)
4.54 4.95
Nu bestellen

Gedroogde Oregano

15 gram
Tijdens het meekoken van Oregano in gerechten neemt de smaak toe (perfect in tomatensauzen te verwerken). Dus dit kruid kan perfect aan het begin van (...)
3.76 4.10
Nu bestellen

Gedroogde Rozemarijn

20 gram
Rozemarijn is een kruid dat prachtig verwerkt kan worden in marinades, salades, in gebak, gerechten met ei, visgerechten (geroosterd en gegrild), vlee (...)
4.40 4.80
Nu bestellen

Gedroogde Thijm

20 gram
Thijm is een kruid dat prachtig verwerkt kan worden in marinades, salades, gerechten met ei, visgerechten, vlees- en gevogelte gerechten, groentegerec (...)
4.82 5.25
Nu bestellen

Gedroogde Wilde Basilicum

30 gram
Combineer dit kruid met een zoete tomaat met Provençaalse pistou soep over lasagne of door wilde rijst, een mousse van wijting of een carpaccio van (...)
4.36 4.75
Nu bestellen
Tijdelijk NIet Leverbaar !

Laurier Biologisch

20 gram
5.64 6.15
Nu bestellen

Mélange d'herbes de Provence

60 gram
Dit mengsel van 100% Franse aromatische planten die onder de zon van het Middellandse Zeegebied groeien, zal een Provençaals tintje aan uw gerechten (...)
7.29 7.95
Nu bestellen

Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster