[ERROR]

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW

Aleppo Chili peper vlokken

45 gram
Deze specerij is ongeveer half zo heet als de geplette rode chili-vlokken die op je pizza ligt, en gemakkelijk twee keer zo smaakvol. Net als zout is deze chili peper een smaakversterker. He (...)
4.595.00
Nu bestellen

Cayenne Piri Piri Chili

55 gram
Deze chili variant Cayenne of Pili Pili is een constante toevoeging van o.a. Chili con carne. Indiase curry. Niet enkel om pit aan een gerechtt tee geven, maar ook als contrast in combinatie (...)
6.517.10
Nu bestellen

Chipotle Chili vlokken

30 gram
150 gram
Vermaal deze peper en meng haar met andere specerijen om er een vlees marinade genaamd ‘adobo’ (samengesteld uit o.a. paprika, oregano, zout, knoflook en azijn) mee te bereiden. Stoofsch (...)
6.707.30
Nu bestellen

Habanero Chili

12 gram
150 gram
Deze chili peper word veel verwerkt in o.a. Chili con carne, Indiase curry, bouillon, mayonaise, vleesgerechten, soepen en pasta’s. Pizza, tomatensaus, desserts met chocolade, stoofsch (...)
6.286.85
Nu bestellen

Naga Chili

30 gram
Ook deze chili is een prima peper om te verwerken in o.a. Chili con carne. Indiase curry. Niet enkel om pit aan een gerecht te geven, maar ook als contrast in combinaties met vers fruit. Vle (...)
7.848.55
Nu bestellen

Piment d'Espelette

40 gram
Piment d’Espelette gebruikt u als een peper. Het wordt onder andere toegepast als onderdeel bij de rijping van de beroemde Bayonne ham. Gebruik Piment d’Espelette in sauzen en jus, doe e (...)
9.049.85
Nu bestellen

Piment Pequin

30 gram
Als ze groen zijn, hebben pequins een peperachtige smaak met hints van rook en zelfs een vleugje citrus. Maar pas wanneer pequin volwassen wordt tot hun rijpe rode tint, bereikt hun smaak ec (...)
7.117.75
Nu bestellen

Piment Wiri Wiri

20 gram
Neef van de cayennepeper, afkomstig uit Guyana, de Wiri Wiri chili is rood en rond. Het groeit verticaal, in een tropisch klimaat aan de rand van het bos. De gelijkenis met de kers leverde h (...)
7.207.85
Nu bestellen

Urfa Chili peper vlokken

55 gram
Urfa Biber (ook wel Isot peper genaamd) is een zongedroogde Turkse peper, met een donker geroosterde smaak die doet denken aan rozijnen, chocolade of koffie. Urfa Biber heeft een milde pikan (...)
5.465.95
Nu bestellen

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster