[ERROR]

Inloggen

Onze kookvideo's en recepten

Heerlijke recepten en achtergrond informatie bij onze producten.

Mediteraanse recepten | Europese recepten | Hoofdgerechten | Lunchgerechten | Nagerechten | Vegan recepten | Vegetarische recepten

Pagina's : 12345
recept
hoofdgerecht
mediterraans
uitgebreid
Kalkoen gevuld met de warme smaken van 'Kerst' Een snufje 'kerstzout' voegt zoveel warms toe aan dit gerecht met ingredienten als Fleur de sel, anijs, kaneel, gember, groene kardemom, steranijs, zwarte peper, nootmuskaat, paprika, kruidnagel en koriander.
30 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraan
eenvoudig
Risotto van carnaroli rijst, truffel tapenade, coquille met aboriginal kruiden, rucola & umibudo Een heerlijk recept in samenwerking met Gaby de Gruil.Ingrediënten van Cooklovers. Gaby de Gruil en Daniel Schuringa kennen elkaar, doordat Gaby, terwijl hij chef was in de keuken van 't Bergpaviljoen in Amersfoort, veel met on[...]
60 minuten8 personen
recept
hapje
aziatisch
eenvoudig
Zwarte Sesam Cake Zwarte sesamzaadjes, afkomstig van de Sesamum indicum-plant, zijn een belangrijk ingrediënt in de Aziatische keuken en traditionele geneeskunde. Ze winnen wereldwijd aan populariteit door hun voedingsvoordelen en unieke smaak. 
30minuten2 personen
recept
voorgerecht
mediterraans
eenvoudig
Fine Claire Oesters met een creme van Harissa, Sushi - & Riesling azijn Een heerlijk recept in samenwerking met Gaby de Gruil.Ingrediënten van Cooklovers. Gaby de Gruil en Daniel Schuringa kennen elkaar uit de tijd dat Gaby als chef in de keuken van 't Bergpaviljoen in Amersfoort, veel met onze producten werkte. Zijn spe[...]
30 minuten4 personen
recept
voorgerecht
mediterraans
eenvoudig
Tzatziki met Kombu Tzatziki is een Grieks gerecht gemaakt van yoghurt en komkommer. Dat het een gerecht is dat al lang bestaat is zeker; er is een recept gevonden dat dateert uit 1876. Er gaan verhalen dat tzatziki oorspronkelijk afkomstig is uit India, waar een vergelijkbaar gerecht, raitasaus, bestaat. Het zou naar Griekenland zijn gekomen via Perzië, en de n[...]
recept
india
eenvoudig
Makkelijk te volgen stappen om een heerlijke Curry te bereiden Hier vindt u de stappen om u te helpen de delicate en heerlijke kunst van 'curry bereiden' onder de knie te krijgen. Deze currygerechten zijn eenvoudig te maken in minder dan 20 minuten met de dagelijkse basisingrediënten die u vast in uw keukenkastjes heeft staan. Bak de Curry  speceri[...]
15 minuten2 personen
recept
mediterraans
eenvoudig
Coquilles (Sint-Jakobsschelpen) met Trappeur mengsel In de schelp van de sint-jakobsschelp bevindt zich de witte adductorspier (het eetbare deel) die de schelp opent en sluit, samen met een feloranje stukje dat koraal wordt genoemd. De spier is rond en mals na het koken, en de smaak heeft zowel een lichte zoetheid als een subtiele ziltigheid. De Sint-Jako[...]
15 a 20 minuten4 personen
recept
voorgerecht
mediterraan
eenvoudig
Coquilles, Miso, Massala en Bloemkool Een heerlijk recept in samenwerking met Frank Los.Ingrediënten van Cooklovers. Coquilles Saint-Jacques is een klassieker uit de Franse keuken. Maar Frank Los zou  Frank Los niet zijn als hij zijn eigen aziatisch, midden oosten touch niet aan dit recept zou geven. Bij dit gerech[...]
recept
voorgerecht
eenvoudig
Oesters gegratineerd in witte wijn Terre Exotique-stijl De smaak van oesters word vaak beschreven als zout, zilt en licht zoet. Hun textuur is net zo uniek en biedt een taaie maar licht glibberige sensatie. De smaak kan variëren op basis van het type oester en de plaats van herkomst. Sommige oesters zijn milder en zoeter, terwijl andere uitgesprokener en z[...]
30 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraan
eenvoudig
Tonijn & Trappeur met Parmezaanse kaas crumble en tomaten salade met dressing van witte balsamico Een heerlijk recept in samenwerking met Gaby de Gruil.Ingrediënten van Cooklovers. Gaby de Gruil en Daniel Schuringa kennen elkaar, doordat Gaby, terwijl hij chef was in de keuken van 't Bergpaviljoen in Amersfoort, veel met onze import[...]
recept
mediterraans
eenvoudig
Daslook tapenade voor op toast Daslook: Bollen, stengel, bladeren en bloemen, alle delen van de plant zijn eetbaar! Ze passen goed bij gestoofd vlees, een hartige taart of cake, groentepannenkoekjes of zelfs een soep. [...]
30 minuten
recept
hapje
vegetarisch
europees
eenvoudig
Geroosterde amandelen met Colombo specerijen Ingrediënten: 250 gram rauwe blanke amandelen 4 eetlepels Arbequina Olijfolie van La Boella Moli La Coloma Fleur de sel Madagascar  van Terre Exotique

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster