[ERROR]

Inloggen

Onze kookvideo's en recepten

Heerlijke recepten en achtergrond informatie bij onze producten.

Mediteraanse recepten | Europese recepten | Hoofdgerechten | Lunchgerechten | Nagerechten | Vegan recepten | Vegetarische recepten

Pagina's : 12
20 minuten3 personen
recept
hoofdgerecht
Midden Oosten
eenvoudig
Mosselen, mussels, moules, mejillones met een Midden-Oosterse touch Ook in november en december kunnen we van dit bijzonder culinaire weekdiertje genieten, en daarom delen we graag dit heerlijke recept. Ingrediënten . 2 kilo mosselen. een 'pannenbodempje'
30 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraans
eenvoudig
Zalm met Trappeur specerijen Het principe van dit recept is om de zalm alleen op de huidzijde te koken en hem halverwege de bereiding van de grill te halen: het resultaat geeft een zeer vochtige en zeer smaakvolle zalm.  
30 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
vegetarisch
mediterraan
eenvoudig
Pompoencurry Al ruim een maand geleden deed de herfst zijn intrede. Het seizoen van warme herfstkleuren, frisse ochtenden, koele nachten en typische Herfst producten zoals pompoen, goudreinette en stoofpeertjes.  2 specerij mengsels die curry gerechten met hartige, zoete en aardse aroma’s warm, diep en rijk maken zijn Curry de Madras en Ma[...]
40 minuten2 personen
recept
hoofdgerecht
aziatisch
eenvoudig
Kip met Gerst-Miso, Aubergines, Sjalotjes, & Chipotle Chili vlokken Nog een maand en dan is het Winter. Het seizoen om te koken en bakken met traditionele kruiden en specerijen. In dit recept draait het om de heerlijke  rijke smaken en aroma's uit de aziatische keuken. Een kookstijl waar zoet, zuur, zout, pittig e[...]
50 minuten2
recept
hoofdgerecht
mediterraan
eenvoudig
Dorade in een zoutkorst Bijzonder ingrediënt : Paradijszaad ofwel Maniguette peper Deze peper komt uit Kameroen en het zijn de zaadjes van een rietachtige plant. Het zaad heeft een milde pepersmaak en een subtiele bloemen smaak. Denk aan violen en rozen. In de Marokkaanse keuken wordt er wel veel mee gewerkt. Ingrediënten [...]
recept
hoofdgerecht
mediterraans
uitgebreid
Kalkoen gevuld met de warme smaken van 'Kerst' Een snufje 'kerstzout' voegt zoveel warms toe aan dit gerecht met ingredienten als Fleur de sel, anijs, kaneel, gember, groene kardemom, steranijs, zwarte peper, nootmuskaat, paprika, kruidnagel en koriander.
30 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraan
eenvoudig
Risotto van carnaroli rijst, truffel tapenade, coquille met aboriginal kruiden, rucola & umibudo Een heerlijk recept in samenwerking met Gaby de Gruil.Ingrediënten van Cooklovers. Gaby de Gruil en Daniel Schuringa kennen elkaar, doordat Gaby, terwijl hij chef was in de keuken van 't Bergpaviljoen in Amersfoort, veel met on[...]
30 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraan
eenvoudig
Tonijn & Trappeur met Parmezaanse kaas crumble en tomaten salade met dressing van witte balsamico Een heerlijk recept in samenwerking met Gaby de Gruil.Ingrediënten van Cooklovers. Gaby de Gruil en Daniel Schuringa kennen elkaar, doordat Gaby, terwijl hij chef was in de keuken van 't Bergpaviljoen in Amersfoort, veel met onze import[...]
45 minuten2 personen
recept
hoofdgerecht
surinaams
eenvoudig
Kip Bretonse Curry Surinaamse stijl Een heerlijk recept in samenwerking met Daniel Elsau.Ingrediënten van Cooklovers. Vanaf het moment dat Daniel Elsau en ik elkaar hebben ontmoet werkt hij met onze producten in de keuken. Met dit gerecht heeft hij zich laten inspireren door zijn Surinaamse roots. Door niet een Curry de Madras of een Kerrie [...]
30 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraan
uitgebreid
Vis blanquette met Bretonse Curry Vandaag bieden we je een heerlijke visblanquette met Bretonse Curry om te delen met vrienden of familie. De visblanquette is afgeleid van de traditionele kalfsblanquette en is een vriendelijk en gemakkelijk te maken schotel. Dus besloten we het op onze eigen manier te bereiden met onze smakelijke Bretonse Curry. Maar wat is Br[...]
recept
hoofdgerecht
Midden Oosten
eenvoudig
Pittige Colombokip Colombo wordt ook wel West-Indische curry genoemd. Het is zowel een mengsel van kruiden als curry of zelfs massala. Het is ook een traditioneel Indiaas gerecht dat sinds de 19e eeuw een veelgebruikt gerecht is in Frans West-Indië.
120 minuten4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraan
uitgebreid
Mezze Maniche gevuld met Gamba in Bisquesaus met Kokkels en Zoet-Zuur Een heerlijk recept in samenwerking met Machiel Seyferth.Ingrediënten van Cooklovers. Machiel Seyferth en Daniël Schuringa gaan al vele jaren terug. Ze werken al samen vanaf de opening van Barça in Amsterdam tot Zuijders nu in Arnhem.

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster