[ERROR]

Onze kookvideo's en recepten

Heerlijke recepten en achtergrond informatie bij onze producten.

Pagina's : 1234567
30 minuten 4 personen
recept
voorgerecht
aziatisch
eenvoudig
Tonijn Sashimi met frisse Ponzu Dressing en cunchy Sesam Dashi Een heerlijk recept in samenwerking met Ronald Lankman.Ingrediënten van Cooklovers. Daniël Schuringa heeft jaren samengewerkt met Ronald Lankman toen hij zijn eigen caterings bedrijf 'De Ambachtelijke Cateraar' had. Ronald verwerkte de ingrediënten va[...]
30 minuten 4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraan
uitgebreid
Vis blanquette met Bretonse Curry Vandaag bieden we je een heerlijke visblanquette met Bretonse Curry om te delen met vrienden of familie. De visblanquette is afgeleid van de traditionele kalfsblanquette en is een vriendelijk en gemakkelijk te maken schotel. Dus besloten we het op onze eigen manier te bereiden met onze smakelijke Bretonse Curry. Maar wat is Br[...]
15 minuten 4 personen
recept
bijgerecht
aziatisch
eenvoudig
Gemarineerde eieren: Nitamago Ramen-ei 'nitamago' is ook bekend als een hanjuku ramen-ei, ajitsuku tamago, gesmolten ei en lava-ei. Een in soja of mirin gemarineerd ei dat een geweldige aanvulling is op bijvoorbeeld een dampende kom Ramen. Ni is een afkorting van niru, wat koken betekent en de aroma's tot je nemen, en tamago verwijst naar ei. In J[...]
120 minuten 4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraan
uitgebreid
Mezze Maniche gevuld met Gamba in Bisquesaus met Kokkels en Zoet-Zuur Een heerlijk recept in samenwerking met Machiel Seyferth.Ingrediënten van Cooklovers. Machiel Seyferth en Daniël Schuringa gaan al vele jaren terug. Ze werken al samen vanaf de opening van Barça in Amsterdam tot Zuijders nu in Arnhem.
BODEGA HERRERO 'EEN FRANS SPAANSE GESCHIEDENIS' Janine Vedel, de moeder van de huidige generatie frans-spaanse wijnmakers van Bodega Herrero, groeide op in het hart van de Languedoc (Herault). Dit is in het zuidoosten van Frankrijk waar zij is geboren. Janine Vedel is al sinds haar kindertijd verbonden aan de wereld van de wijnbouw. Haar familie had eigen wijn[...]
recept
india
eenvoudig
Makkelijk te volgen stappen om een heerlijke Curry te bereiden Hier is een gebruiksvriendelijke opsomming om u te helpen de delicate en heerlijke kunst van curry bereiden onder de knie te krijgen. Deze currygerechten zijn eenvoudig te maken in minder dan 20 minuten met de dagelijkse basisingrediënten die u zeker in uw kastjes vindt. Bak de Curry  specer[...]
15 minuten 4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraan
uitgebreid
LANGOUSTINES MET KARI BREST Kari-Brest is een mix van kruiden die is geïnspireerd op die van zeelieden uit St Malo, Lorient en Brest, ten tijde van de Oost-Indische Compagnie.  Dit mengsel werd voor het eerst gebruikt vanwege zijn gezondheidsvoordelen en werd al snel een referentie voor alle koks in Bretagne. De tonen van kruidnagel, chili en paprika maken deze melan[...]
30 minuten 4 personen
recept
hoofdgerecht
mediterraans
eenvoudig
Tonijn & Trappeur met Parmezaanse kaas crumble en tomaten salade met dressing van witte balsamico Een heerlijk recept in samenwerking met Gaby de Gruil.Ingrediënten van Cooklovers. Gaby de Gruil en Daniel Schuringa kennen elkaar, doordat Gaby, terwijl hij chef was in de keuken van 't Bergpaviljoen in Amersfoort, veel met onze import[...]
Mijn eerste ontmoeting met Bodega Herrero Al meer dan 20 jaar ging ik elk jaar naar de Alimentaria in Barcelona. Dit is een bijzondere wijnbeurs met o.a. Spaanse wijn & cava producenten.Mijn smaak voor wijn is nogal specifiek en ik zoek altijd naar een smaakprofiel in een wijn variant die zich onderscheidt van wat er al op de markt te vinden is. [...]
15 minuten 4 personen
recept
vegetarisch
latijns amerika
eenvoudig
CHIMICHURRI SAUS Chimichurri, een mengsel van kruiden en specerijen, wordt gebruikt als marinadebasis of als bijgerecht. Zeer populair in Argentinië, het begeleidt vlees bereid op de barbecue, tijdens "asado's", spontane gezellige avonden en echte Argentijnse rituelen. Bereiding Combineer alle volgende ingrediënten in een grote kom: .[...]
Scoville schaal Het was farmacoloog Wilbur Scoville die in 1912 deze meet-schaal uit heeft gevonden om de ‘Pittigheid / Hitte’ van (piments / capsicum) paprika's en chilipepers te bepalen.  Zie deze Scoville-schaal als een hulpmiddel om de pittigheid of scherpte van hete pepers te meten. De schaal meet de hoeveelheid capsaïcine (de chemisc[...]
25 minuten 4
recept
lunch
vegetarisch
mediterraan
eenvoudig
Knapperige kaassalade met hazelnootvinaigrette INGREDIËNTEN Sla mengsel 1 nectarine of mango 4 vijgen Filodeeg Boter Geitenkaas Gemalen pistachenoten Noten Geroosterde hazelnoten
Pagina's : 1234567

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster