Onze kookvideo's en recepten
Heerlijke recepten en achtergrond informatie bij onze producten.
90 minuten
12
Paella uit de Yellow Kitchen
Ingrediënten
12 kippendijen
arbequina olijfolie extravirgine
25 minuten
4
‘Uovo al Tegamino’
Gebakken eieren met verse truffelDe maximale expressie van truffel, een van de meest traditionele manieren om van truffel te genieten. Lang leve het gebakken ei!
Ingrediënten:
• 4 verse eieren •
10 minuten
4
‘Tagliata al tartufo’
Gesneden gegrilde biefstuk met truffelEen heerlijk gerecht dat de geur van truffel combineert met de smaak van het vlees van Chianina.
Ingrediënten:
• Een Chianina steak • [...]
Soja saus: de belangrijkste ingrediënten
Sojasaus wordt gemaakt met vijf basisingrediënten:
1. sojabonen / sojabonenvlokken (als de belangrijkste eiwitbron), 2. tarwe / tarwebloem (als de belangrijkste koolhydraatbron), 3. zout, 4. water,5. koji-schimmel (Aspergillus oryzae, wat waarschijnlijk de belangrijkste rol speelt bij de f[...]
80 minuten
4 personen
Veel mensen uit overwegend katholieke landen (frankrijk en Spanje bijvoorbeeld) van over de hele wereld vieren een kalenderverandering met ‘King Cake’; een zoet gebak.
Kolonisten brachten deze traditie mee naar Louisiana en noemen het Mardi Gras. In katholieke landen staat het bekend als de Driekoningen- viering (Epiphany).
Kings Cake wordt op 6[...]
15 minuten
4 personen
Jouw ZELFGEMAAKTE CURRY RECEPT
Curry is een mengsel van kruiden en specerijen die eindeloos opnieuw uitgevonden kan worden!
Voel je vrij om je persoonlijke touch toe te voegen.
Ingrediënten:
3,5 t.l. Kurkuma
3 t.l.
15 minuten
4 personen
Drie Pepersaus
Ingrediënten
. 25 gram boter. 1 eetlepel witte peper. 1 eetlepel zwarte peper. 1 eetlepel
Bubbels, of het nou Cava, Champagne, Cremant, Vonkelwijn, Spumante of prachtige Franciacorte is ...
... zijn heerlijk in combinatie met Avocado, Guacamole, Aardbeien dessert, Cassis dessert, Cointreau dessert, Fruit salade, Sorbets, Vruchtenmoes, Omelet, Roereieren met gerookte zalm, Carpaccio Rose), Gans gevuld met o.a pruimen, Kwartel, Rodekool met appeltjes, Blauwe kaasdipsaus[...]
Vanille stokjes: Kwaliteit en Markeringen
Door het grote succes van vanille, is het gebruikelijk dat de producenten hun oogst markeren om ze te kunnen identificeren en diefstal te voorkomen.Zo kunnen we soms op tekentjes stoten gegraveerd in het onderste deel van de peulen. veertien dagen voor de oogst zorgen deze ‘markeringen’ (reeks let[...]
LET OP: wij zijn de enige distributeur van de ORIGINELE TRAPPEUR !! Er is imitatie op de markt.
Al sinds wij dit product importeren en distribueren staan wij bekend om dit Unieke Specerijen mengsel uit Canada.
Velen van u zullen er al mee in aanraking zijn gekomen en daarom is het nu tijd om u meer inzicht te geven in dit Pracht product.
Dit specerij mengsel [...]
Vanille stokjes, Substituten en Derivaten …
De vanillepeul: dit is de meest populaire vorm van vanilla om mee te koken. De waardering van de kwaliteit en identiteit is het gemakkelijker te bereiken vanuit de peul! Aan de andere kant is het wel een gevoelig product en moet het in een geschikte verpakking worden bewaard, weg van lucht en licht om organolept[...]
Oorsprong van de italiaanse kaviaartraditie
De Italiaanse kaviaartraditie vindt zijn oorsprong in het oude Romeinse rijk toen de steur "attilo" in Italiaanse rivieren leefde. Later tot ver in de Renaissance was het al een exclusief en heerlijk gerecht op de rijkste Italiaanse tafels; zelfs schilderijen en sculpturen uit die periode hebben soms kaviaar- en steurenonderwerpen. De [...]
@cooklovers.nl
Cooklovers nl
cookloversnl