bereidingstijd: aantal personen:
Daslook tapenade voor op toast
Daslook: Bollen, stengel, bladeren en bloemen, alle delen van de plant zijn eetbaar! Ze passen goed bij gestoofd vlees, een hartige taart of cake, groentepannenkoekjes of zelfs een soep.
Ingrediënten
. 250 verse roomkaas
. 1 sjalot
. 1 halve citroen
. 2 snufjes kaaspeper
. 1 theelepel daslook
. ½ theelepel fleur de sel
Bereiding
1. Begin met het fijnhakken van de sjalot, doe deze in een kommetje en voeg het sap van een halve citroen toe.
2. Voeg in hetzelfde kommetje de roomkaas, zout, kaaspeper en daslook toe.
3. Meng alles en zet in de koelkast.
4. Verdeel de tapenade over sneetjes toast en serveer als aperitief.
Geniet!
De gebruikte Ingrediënten:
@cooklovers.nl
Cooklovers nl
cookloversnl