[ERROR]
LET OP ivm werkbezoek Rioja Spanje Orders geplaatst tot 12:00 27 september worden uiterlijk 29 sept geleverd. Orders na 12:00 uur 27 september geplaatst worden na 11 oktober geleverd.

Amami Oshima Island is een wild en ongerept eiland van de Nansei-archipel, dat zich uitstrekt van Kyushu tot Taiwan. Daar voedt de heilige natuur nog steeds veel legendes en animistische overtuigingen. Het oerwoud herbergt daar altaren waar een vereerde steen op de troon staat die de rol van genie van de plaats speelt.

Dit wonderbaarlijke eiland heeft een uitzonderlijk klimaat dat vier suikerrietoogsten per jaar mogelijk maakt. De glooiende en steenachtige velden vereisen een moeilijke handmatige oogst. 200 jaar geleden werd het einde van de oogst gevierd met een tribale trance.

Dit Zwarte suiker is 100% natuurlijk, zacht, geurig en gezond.

Een verrassende smaak, een unieke fabricage.

Zwarte suiker wordt gemaakt van vers suikerriet, dat voor verwerking wordt gewassen en gespoeld. Daarna wordt het koud geperst. Het sap van deze eerste persing wordt ingekookt boven een houtvuur, zonder toevoeging van water, witte suiker of siroop, en daarna 5 dagen gedecanteerd. De aldus verkregen siroop wordt gekristalliseerd en zal in stukken of griesmeel verminderen.

Een puur genot, authentiek en delicaat, waar je op elk moment van kunt genieten, als een delicatesse.

De chocolade- en zoethoutsmaak is absoluut onweerstaanbaar wanneer hij wordt geplet op fruit en in gebak. Deze zwarte suiker uit Japan laat niemand onverschillig.

Traditie ... In het verleden werden de doden afgezet in het diepe woud van Amami Oshima zonder begrafenis of crematie. Er wordt gezegd dat op deze manier de ziel die naar de vier winden verstrooid is, nooit sterft.

Toepassing:

Wentelteefjes met zwarte suiker

Een snack met de zoetheid van herinneringen:

1 Doop harde sneetjes brood in melk en vervolgens in twee losgeklopte eieren.

2 Bak in gezouten boter in een koekenpan.

3 Bestrooi met grof gemalen zwarte suiker

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster