[ERROR]
bereidingstijd: 30 minuten aantal personen:

Geroosterde amandelen met Colombo specerijen

Ingrediënten:

WIJNADVIES:

Kaisergarten, Weingut Kramer, Rheinhessen, Duitsland

Sancerre Rosé, Girard et fils, Verdigny, Frankrijk

Voeg alle producten toe


BEREIDING

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Schenk de arbequina olijfolie op een bakplaat en schud de plaat, zodat de olie de hele bodem bedekt.
3. Voeg de amandelen toe en schud ze door de olie.
4. Spreid ze in 1 enkele laag uit.
5. Rooster de amandelen 20 minuten tot ze lichtbruin zijn.
6. Schep ze tijdens het roosteren regelmatig om.
7. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
8. Bestrooi de amandelen als ze nog warm zijn royaal met Fleur de sel Madagascar en de Colombo  specerijen, en schep goed om.

U kunt de amandelen zowel warm als koud serveren, maar ze moeten wel vers geroosterd zijn.

Eventueel kunt u ze in een luchtdichte pot nog een dag of drie bewaren.

Bon appetit !

 

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster