[ERROR]
bereidingstijd: 25 minuten aantal personen: 4

Broccoli salade met saus van Port Azijn

INGREDIËNTEN

Wijnadvies

 Viognier Biologisch Cotes de Thongue van Domaine de Montmarin

Voeg alle producten toe

BEREIDING

Hak de hazelnoten en de mosterdzaadjes grof in een keukenmachine.

Voeg de honing, de Arbequina Olijfolie La Boella en de Portazijn toe en meng tot alles grondig gecombineerd.
Opzij zetten.

Week het zeewier 15 minuten in water.

Was de broccoli, verwijder de steeltjes en snijd ze in kleine stukjes. Zet apart in een kom.

Schil en rasp de wortel. Voeg toe aan de kom.

Snijd de paprika en de appel in kleine stukjes en voeg toe aan de kom.

Giet het zeewier af, spoel af met schoon water, giet opnieuw af en voeg toe aan de kom.

Voeg de veenbessen en de zonnebloempitten en pompoenpitten toe, en sprenkel alles met de vinaigrette.

En het is gereed om te serveren.

Que aprofiti !

 

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster