[ERROR]

Inloggen

Cavad'or exclusives GESLOTEN van 8 tm 13 februari ivm bezoek WIJNBEURS PARIJS.

 

Onze partner Terre Exotique biedt meer dan 65 gemengde specerijen zonder toegevoegd zout, wat ze een gezonde keuze maakt voor wie zijn zoutinname wil beperken.

Door specerijen van hoge kwaliteit verantwoord te produceren, is zout niet nodig. Terre Exotique volgt dit principe vanuit de volgende beweegredenen:


1. Topkwaliteit: De specerijen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun smaak, geur en uiterlijk. Alleen de beste kwaliteit specerijen worden gebruikt.
2. Maximale Versheid: Direct na de oogst verwerkt, zonder toevoegingen zoals zout.
3. Direct van de Boer: Eerlijke prijzen voor de boeren en topkwaliteit voor de consument.
4. Direct Verpakt en Gedistribueerd: Specerijen blijven vers door snelle verwerking.
5. Authentieke smaken: Geen kunstmatige toevoegingen, trouw aan de oorspronkelijke smaken.
6. Duurzaam: Duurzaam geproduceerd met respect voor natuur en gemeenschappen.
7. Organoleptische kwaliteit: De specerijen worden geselecteerd op basis van hun organoleptische eigenschappen, zoals geur, smaak en kleur, zodat ze een pure en natuurlijke ervaring bieden.

Kies voor Terre Exotique specerijen en geniet van de pure smaken zonder de ongewenste effecten van extra zout.

Vierkruidenpoeder quatre épices, 60 g
Vijfkruidenpoeder cinq épices, 60 g
A la Napolitaine specerijen, 30 g
Arrabiata specerijen, 35 g
Advieh, 50 g
Bakkers specerijen, 80 g
Bloemen mix - Salade de fleurs, 12 g
Bretonse zeesalade specerijen, 25 g
Brunch chocolade, 300 g
Brunch met fruit, 300 g
Brunch nature, 300 g
Butcher specerijen van de Slager , 30 g
Butchers specerijen speciaal voor BBQ, 500 g
Cajun, 60 g
Chaï classique, 90 g
Chaï détox, 110 g
Chaï digestion, 120 g
Chimichurri patagonico, 40 g
Colombo, 60 g
Court-bouillon specerijen, 30 g
Crazy Sugar - Sucre fou, 250 g
Creoolse specerijen, 60 g
Curry uit Bretagne, 50 g
Curry gerookt, 50 g
Curry de Madras, 60 g
Curry rendang, 50 g
Curry rode, 60 g
Curry Royal, 45 g
Shichimi togarashi uit Japan, 50 g
Curry uit de oudheid, 500 g
Curry zwart getoast, 60 g
Fajitas specerijen, 55 g
falafels specerijen, 25 g
Garam massala, 60 g
Getoaste en gecrushte specerijen, 60 g
Granen voor in salade, 200 g
Griekse Pita specerijen, 30 g
Groente specerijen, 45 g
Groente soep specerijen, 40 g
Kari Brest, 50 g
Köfte specerijen, 60 g
Kerstsuiker - Sucre de Noël, 280 g
Kurkuma melk Lait d'or , 60 g
Masala mild, 50 g
Masala pittig, 50 g
Maya specerijen, 60 g
Merzouga soep specerijen, 60 g
Oester pepers, 60 g
Pain d'épices, 60 g
Persillade mengsel met daslook, 20 g
Poissonnier specerijen van de Visboer, 40 g
Provencaalse kruiden mengsel Herbes de Provence , 60 g
Ratatouille specerijen, 30 g
Raz el hanout, 60 g
Raz el hanout Pittig Hartig, 500 g
Speculaas specerijen, 60 g
Steakhouse specerijen, 50 g
Sukhothaï soep specerijen, 60 g
Taboulé specerijen, 20 g
Tajine Mrouzia, 60 g
Tandoori massala, 60 g
Tex-Mex specerijen, 60 g
Wilde Kruiden mengsel, 25 g


Waarom wordt zout verwerkt in voedingsmiddelen?

Natrium, afkomstig van zout, is essentieel voor het reguleren van bloeddruk, mineralen en vochtbalans, en voor het goed functioneren van spier- en zenuwcellen. Zout is een belangrijke voedingsbron, maar slechts een kleine hoeveelheid is nodig voor een goede werking. Te veel zout verhoogt het risico op een beroerte of een hartaanval.

Zout, bestaande uit natrium en chloride, komt in verschillende soorten voor. Het wordt aan voedsel toegevoegd om de volgende redenen:


- Conservering:

Zout voorkomt de groei van ziekteverwekkende microben door vocht en suikers uit voedsel te trekken, wat helpt bij het bewaren van producten zoals gedroogd vlees en vis.

- Smaakmaker:

Zout versterkt smaken, zoals zoet, zuur en umami, en vermindert bitterheid, waardoor voedsel intensiever smaakt.

- Structuur en textuur:

Zout beïnvloedt de gistsnelheid en glutenvorming, wat de textuur van brood en vlees positief beïnvloedt.

- Kleur en uiterlijk:

Zout helpt de kleur te behouden, zoals de goudbruine korst van brood of de felrode kleur van bewerkt vlees


Verminderen van zoutinname kan leiden tot:

- Verbeterde nierfunctie
- Lagere kans op nierstenen
- Verminderd risico op hartfalen of beroerte
- Lagere bloeddruk
- Minder dorst
- Gezondere botten

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster