[ERROR]

Inloggen

VAKANTIESLUITING: In verband met onze vakantie zijn wij gesloten van do. 25 juli t/m zo. 11 augustus. Vanaf ma. 12 augustus worden order

Producten/assortiment

Sorteer resultaten

 

https://www.cavador.eu/images829Hj//20190927_1.jpg

Cavad'or, familiebedrijf sinds 1994

Mijn naam is Daniël Schuringa. Ik ben opgegroeid in een gezin waar altijd veel aandacht was voor eten en drinken. Met veel zorg en aandacht werden allerlei heerlijke gerechten bereid waarin vaak nieuwe en bijzondere ingrediënten werden gebruikt. En natuurlijk ontbraken daarbij nooit passende wijnen die eveneens met dezelfde zorg werden uitgezocht. Mijn culinaire liefde is er vrijwel met de paplepel ingegoten

We gingen vroeger veel naar Spanje en ben zodoende een groot deel van mijn leven opgegroeid met een heuse Catelaanse ‘wijnfamilie’. Ze produceerden zelf wijnen en Cava’s en ik wilde er, zo jong als ik was, alles over leren en weten.

Toen al genoot ik met volle teugen van alle culinaire gerechten uit die omgeving. En later ook van de wijnen die met liefde werden gemaakt. In die tijd leerde ik ook onze huidige chocola-producent, Oriol Cudie, kennen. Zijn onovertroffen handgemaakte Cataniès werden namelijk bij elk nagerecht geserveerd.

Tijdens mijn studie psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden ben ik steeds veel naar Spanje blijven gaan om me te verdiepen in het wijnvak. In eerste instantie puur uit grote interesse.

Op een zomerse dag in 1994 belde mijn vader Willem Schuringa enthousiast vanuit Spanje. Hij was met mijn moeder gezellig op bezoek bij onze Catalaanse vriend de ‘wijnboer’, die net zijn eigen bodega had laten bouwen en dat jaar voor het eerst zijn Wijnen en Cava’s ging verkopen. Mijn vader had het wilde plan om, samen met mij ,de exclusieve import van de Cava & Catanies te gaan starten.

En zo begonnen we datzelfde jaar samen met groot enthousiasme aan ons geweldige avontuur. Cavad’or exclusives was een feit en vanuit ons kleine en gezellige kantoor in Hoevelaken lieten wij met grenzenloze passie Nederland kennis maken met de hoge kwaliteit van de Spaanse wijnen, Cava’s en Cataniès.

In de jaren daarna hebben we ons bedrijf Cavad’or exclusives steeds verder uitgebouwd naar ‘food & beverage’ en zijn zodoende ook exclusieve producten uit andere landen gaan introduceren. Van kruiden tot specerijen, van chocolade tot Kaviaar. De exclusieve handgemaakte Catanies van Oriol Cudie zijn altijd in ons assortiment gebleven.

Tot groot verdriet is mijn vader in 2013 overleden. Ik ben alleen verder gegaan met Cavad’or exclusives. Maar nog steeds met dezelfde passie, liefde en aandacht voor verfijnde en bijzondere producten zoals we die samen hadden.

Nu, ruim 25 jaar later, is mijn missie nog steeds dat ik liefhebbers optimaal wil laten genieten van betaalbare topkwaliteit op het gebied van ‘Food & Beverage’.

Ik voer daarom ook alleen producten waar ik als liefhebber volledig achter kan staan en werk uitsluitend samen met producenten deze visie en passie delen.

 

Daniel Schuringa

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster