[ERROR]

Inloggen

Wat onze klanten zeggen over Cooklovers

Natuurlijk staan wij achter onze producten. Wij zijn trots op de kwaliteit die onze leveranciers bieden, daarom hebben wij voor hen gekozen. Maar uiteindelijk is het belangrijkste wat onze klanten vinden. Daarom nodigen we u uit om uw ervaring altijd met ons delen. Nog geen ervaring met Cooklovers en benieuwd hoe onze klanten ons ervaren, lees dan uit onderstaande recensies.

Totale ontzorging

Daniel van Cooklovers verzorgt al jaren mijn persoonlijke wijnvoorraad. Hij levert een topprestatie door met zijn persoonlijke stijl en zijn oprechte interesse voor mensen. Daardoor levert hij telkens de wijnen die passen bij onze smaak, voorkeuren en ons budget. Hoe fijn is het om ontzorgd te worden en alleen maar te genieten van topwijnen. Dankjewel Daniel!

Mijn favoriet? De Letargo reserva 2013 Rioja

Toon Gerbrands – algemeen directeur PSV

Exclusiviteit in producten!

Dat is waar ik als Chef altijd naar op zoek ben. Jezelf steeds onderscheiden in kwaliteit en constant proberen het onbekende op te zoeken.

Bij Cava D’or ben je hiervoor op het juiste adres. Daniël Schuringa is een vakidioot, gecombineerd met een extreem gedreven passie voor mooie producten. Naast het leveren van sublieme persoonlijke service en aandacht, denkt hij actief mee in ‘smaken’ en/of wijn & spijs. Met regelmaat bezoekt hij veel van zijn producenten in verschillende landen, waardoor zijn kennis en vakmanschap constant vergroot

Ronald Lankman
Chef & mede eigenaar ‘Resaurant Marie

Producten op top niveau tegen een eerlijke prijs

Wat is het heerlijk om een intensieve samenwerking te hebben met iemand die producten verkoopt zoals Daniël Schuringa dat doet! Keer op keer zorgt dit voor verfrissende inzichten bij het ontstaan van nieuwe gerechten in de keuken.  Naast het aanbieden van producten op absoluut top-niveau èn de eerlijke prijs die hiervoor je hiervoor betaalt, is vooral ook het persoonlijk contact super goed. Hierdoor kan ik als Chef snel schakelen en heb ik al mijn favoriete producten razendsnel binnen handbereik!

Huub Mansvelt
Chef Strandpaviljoen Bries20, Texel

Wat een goed advies

Wat een goed advies,  deze wijn is perfect bij de vis. En voor een zeer schappelijke prijs.

Dank.dank

Driekes van der Weert

Mooie producten en een stijl die mij past

Ik heb Daniël spontaan leren kennen bij een boek presentatie, van Kelly Ter Horst “ smaak van Leven”.

Daniël stond daar met heerlijke wijnen en met zijn open en warme voorkomen kon hij haar fijn uitleggen wat het beste bij je zou kunnen passen .

Na een lekkere proeverij heb ik bij Daniël diversen  malen besteld. Cooklovers kan ik aanbevelen. Mooie producten en een stijl die mij past.

Guido Derksen

Cooklovers verzorgde alle wijnen voor onze bruiloft

wat een top adres als je van bijzondere producten en heerlijke wijnen houdt! Ze hebben alle wijnen voor onze bruiloft geleverd. Heerlijke Olie, risotto en inmiddels zo ongeveer alle bijzondere kruidenmengsels in huis. Veel van onze vrienden weten Cooklovers inmiddels ook te vinden! Echt een aanrader!

Kelly ter Horst en Edwin de Haas

Koken is al jaren een grote liefhebberij - een uit de hand gelopen hobby. Om te kunnen en mogen werken met kwalitatief hoogwaardige en soms ronduit verrassende producten, maakt het culinaire plezier alleen maar groter. De producten die Cavad'or importeert en verkoopt gebruik ik al vele jaren. Of het nu gaat om mooie olijfolie, azijn, specerijen, rijst, miso, sojasaus, stille of mousserende wijnen.

voor mij is koken met de producten van Cooklovers een feestje

De busjes met specerijen(blends) van Terre Exotique staan in een vensterbank uitgestald. Heerlijk om daarmee te mogen werken. En sinds ik de wereld van de pepers heb leren kennen, staan er altijd meerdere pepermolens op het werkblad (naast een 'gewone' zwarte peper, tenminste cubebe en voatsiperifery).

Of het nu voor een doordeweekse maaltijd is, of dat ik een dag - of langer - in de keuken sta voor een diner van meerdere gangen: voor mij is koken met de producten van Cooklovers een feestje dat ik 's avonds graag met mijn gasten deel. 

Qua wijn ligt de focus bij Cooklovers op Europese wijnen. In (bijna?) alle gevallen zijn de wijnmakers door de importeur bezocht. Dat levert een gedegen kennis over de wijn, herkomst en methode van wijnmaken. Hoewel ik zeker niet alle wijnen uit het assortiment heb geproefd, heb ik meer dan voldoende indrukken opgedaan. Van licht en fris tot rijk en vol, van betaalbaar tot meer exclusieve wijnen: voor elk smaakprofiel en moment is er een match te maken. Eigen import champagne, de geweldige Saint Véran Les Plantés, knisperfrisse Sancerre Silex en aangenaam volle, rijke rode Rioja, Priorat of - om eens iets anders te proberen - een Portugees uit de Doura, met inheemse druivenrassen als Touriga Nacional en Tinta Roriz. De laatste jaren ligt er altijd wel een selectie uit het assortiment van Cooklovers in de wijnkast. Geduldig wachtend op een moment om genoten te worden. Santé, salud, salute, prost!

Peter Busser

 

 

 

 

 

Prijzen zijn getoond exclusief btw
Toon inclusief BTW
Prijzen zijn getoond inclusief btw
Toon exclusief BTW
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met uw account. Of wanneer u nog niet geregistreerd bent, klikt u op Account maken.
Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account
Ik weet mijn wachtwoord niet.
Sluit venster