Cooklovers
- Horecakwaliteit thuis
- Grootste assortiment exclusieve kruiden en specerijen
- Unieke wijn / spijs suggesties
- Directe en duurzame import
Uitgelichte producten
Cooklovers Blog
GESCHENKEN
Al sinds wij ons bedrijf zijn gestart in 1995 verzorgen en distribueren wij geschenken voor vele verschillende gelegenheden; Van relatie-geschenken tot geboorte- geschenken, van recept- geschenken tot verjaardagscadeaupakketten, wij hebben het in huis voor u.
Bij elk product in een geschenkpakket leveren wij de product informatie met omschrijving, toepassingen,[...]
Miso: Toepassingen
Algemene toepassingen per soort miso:
1. Lichtere miso's: soepen, dressings, spreads en sauzen.
2. Donkerdere miso's: zwaardere gerechten zoals roerbakgerechten, gegrilde of gebakken gerechten, noedelgerechten en in vegetarische hamburgers en andere vleesanalogen die baat hebben bij meer h[...]
Toepassingen van Japanse sojasaus
Omdat sojasaus een vrij hoog zoutgehalte heeft, hoef je eigenlijk helemaal geen zout toe te voegen aan het gerecht waar de soja saus aan is toegevoegd.
Gebruik je toch sojasaus, voeg deze dan toe nadat je zout hebt toegevoegd aan je gerecht.Door het zoutgehalte kan de saus ook als specerij aan tafel worden aangeboden, voor [...]
Ontdek onze Missie
Sinds 2007 leveren wij een groeiend assortiment specerijen, pepers en zouten aan de horeca- & retailmarkt, eindconsument en sinds kort ook aan de groothandel.
Via dit medium zult u op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen bij ons en onze Partner Terre Exotique die al dit prachtigs direct sourced met als een aantal staandaar[...]
Geniet van onze exclusieve selectie van over de hele wereld geimporteerd
Exclusiviteit in producten!
Dat is waar ik als Chef altijd naar op zoek ben. Jezelf steeds onderscheiden in kwaliteit en constant proberen het onbekende op te zoeken.
Bij Cava D’or ben je hiervoor op het juiste adres. Daniël Schuringa is een vakidioot, gecombineerd met een extreem gedreven passie voor mooie producten. Naast het leveren van sublieme persoonlijke service en aandacht, denkt hij actief mee in ‘smaken’ en/of wijn & spijs. Met regelmaat bezoekt hij veel van zijn producenten in verschillende landen, waardoor zijn kennis en vakmanschap constant vergroot
Ronald Lankman
Chef & mede eigenaar ‘Resaurant Marie
Wat een goed advies
Wat een goed advies, deze wijn is perfect bij de vis. En voor een zeer schappelijke prijs.
Dank.dank
Driekes van der Weert








@cooklovers.nl
Cooklovers nl
cookloversnl